The best of ICT with a human touch

Cloud-diensten, videoconferencing, mobiliteitsoplossingen, samenwerkingstoepassingen. Wij bieden vele innovatieve oplossingen zodat u overal en altijd de gegevens die u nodig heeft kunt ontsluiten, delen en in samenwerking bewerken.

website

Lurid is een jonge Dj/Producer die begon met de droom om Dj te worden. Hij groeide op in een klein stadje genaamd Veendam. Hij kocht 6 jaar geleden een kleine mengtafel om te beginnen. Toen was hij al vastberaden om overal in Nederland te willen optreden. Hij heeft na deze stap alleen maar grotere stappen genomen om te komen waar hij nu staat. Nu is Lurid een Dj die het pas een geslaagd feest vindt als iedereen een onvergeetbare avond heeft gehad.

website

I-KOOK levert de mooiste keuken voor de beste prijs! Dat doen we door goed naar je wensen en ideeën te luisteren, heel scherp in te kopen en vervolgens veel voordelen simpelweg aan jou door te geven!

website

Het juiste adres voor al uw onderdelen

website

AcuteHulp is een organisatie die allerlei cursussen verzorgt om u en/of uw bedrijf voor te bereiden op wat te doen bij calamiteiten!

website

Wij Bieden een uniek totaalpakket van diensten. Onze klanten hebben slechts één aanspreekpunt voor implementatie, hardware, storingsdienst, beheer, helpdesk en onderhoud.

website

U zoekt een espresso apparaat of koffiemachine, Nespresso apparaat, een melkopschuimer of echte koffie? U wenst advies over een espressomachine? Dan zit u goed bij Koffieplein.nl; onze sortering is uniek. Wij verkopen espresso apparaten van o.a. Gaggia, Miele, Philips Saeco, DeLonghi, Melitta, Krups, Siemens en Bosch. De prijzen behoren tot de laagste in Nederland. Onze topkwaliteit koffie, gemalen koffie, koffiebonen en koffie cups) zijn met zorg uitgekozen.

website

Welkom op de website van Tandartspraktijk 'Bocht Oosterdiep'

In onze moderne praktijk in een 'oud jasje' helpen wij u graag bij het verbeteren en op peil houden van uw mondgezondheid. Onze ervaren medewerkers halen op een ontspannen sfeer het optimale uit uw gebit met gerichte adviezen en deskundige behandelingen.

Wij hebben nog ruimte in onze praktijk voor nieuwe patiënten. Indien u patiënt wilt worden kunt u zich inschrijven.

website

Atelier Kajsa is een jong en dynamisch bedrijf dat samen met u werkt aan de perfecte creatie voor uw garderobe, inrichting of andere confectie wensen. Elke opdracht is een samenwerking van de klant en het Atelier, waarbij de klant haar wensen en de creativiteit van het Atelier worden gecombineerd om tot het beste resultaat te komen. Dit resultaat is voor de klant het belangrijkste, uw ontwerp of idee moet ten slotte jaren mee kunnen.

Zowel voor bedrijven als particulieren is het mogelijk om een opdracht uit te laten voeren bij Atelier Kajsa in Veendam.

website

Veldthuis bestratingen verzorgt al uw (sier)straatwerk. Is actief in zowel de particuliere als in de zakelijke markt, dit geldt voor al uw straatwerk en/ of graafwerkzaamheden altijd kan Veldthuis bestratingen een passende oplossing bieden.

website

Hesse Automobielen is gespecialiseerd in de verkoop van bedrijfswagens, 4x4 terreinwagens en oldtimers. Kwaliteit, service en betrouwbaarheid zijn daarbij de speerpunten. Bij Hesse Automobielen bent u gegarandeerd van een kwaliteitsauto voor een concurrerende prijs!

website

Laat de mooiste dag van je leven vastleggen zodat je deze niet meer vergeet. Kies dan voor een bruidsfotograaf die jullie wensen respecteert en jullie laat genieten van deze mooie dag.

website

Beljon + Westerterp behoort tot de vijf grootste HR-adviesbureaus in Nederland. Op betrokken wijze en met vakkundig advies en gespecialiseerde kennis van recruitment, development en interim management helpt Beljon + Westerterp mensen en organisaties hun talenten en mogelijkheden optimaal te benutten.

website

Onze B&B is gevestigd in een monumentale boerderij op loopafstand van het centrum van Veendam.


website

Via de hoofdweg in het vriendelijke dorpje Scheemda rijd je naar het historische hostel. Deze 18e-eeuws Groningse borg was ooit het woonhuis van een rijke familie. Op het bordes proef je de eeuwenoude sfeer en in de stijlkamer waan je je in vervlogen tijden.

website

TBDakcoating is een jong bedrijf gespecialiseerd in dakcoating, Eternit golfplaatcoating, gevels impregneren en binnen spuitwerk.

website

Hensens & Hensens Administratie- & belastingdeskundigen onderscheidt zich van andere organisaties door een duidelijke keuze voor de kernactiviteiten accountancy en belastingadvisering, met name voor ondernemers in het midden en klein bedrijf.

website

De praktijk voor beugels in Winschoten.

Zeefbaan 16
9672 BN Winschoten

website

Sinds vele jaren in Torsit een bekende naam op het gebied van hijsen en heffen. Hieronder vindt u een greep uit onze activiteiten:

  • Levering, keuring, onderhoud en reparatie van hijsinstallaties
  • Ombouw, modernisering en automatiseren van bestaande hijsinstallaties
  • Levering en keuring van hijsmiddelen en valbeveiliging
  • Levering, montage en service van industriële remmen en (EMG) remlichters
  • Inspectie, onderhoud en reparatie van (BROMMA) spreaders
  • Levering, onderhoud, revisie van (KRÖGER) grijpers
  • Levering, reparatie, onderhoud en revisie van (STREET) Hijswerktuigen

website

 

f t g

Judoschool Veendam

Schoolstraat 4

9641 JW Veendam

Nederland

website